Wie is wie bij Autobedrijf de Gier

 

Floor de Gier / Eigenaar(dig)

Floor.jpgFloor de Gier in 1982 voor zichzelf begonnen en nu directeur van Autobedrijf de Gier, de weer motoren en Triumph Zaanstad. Klik hier voor de historie van ons bedrijf.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Patrik Verheijen / Receptie

patrick.jpgAl jaren krijgt u als u belt naar autobedrijf de Gier de vertrouwde stem van Patrick aan de lijn. Met ruime kennis en ervaring verzorgt hij de planning van de werkplaats en zal met u overleggen voor o.a. onderhoud en reparatie. Inmiddels is hij zover doorgedrongen in het bedrijf dat hij in alle takken van het bedrijf te vinden is waaronder de verkoop van gebruikte auto's.

 

 

 

 

 

 

 

Stef Veenendaal / Werkplaats

Stef.jpgStef ziet u zowel in de werkplaats als op de receptie. In de werkplaats doet Stef alle voorkomende werkzaamheden omdat hij eerste monteur is en  APK bevoegdheid heeft. Maar ook op de receptie weet hij op al uw vragen een antwoord en kan hij u daadkrachtig helpen.

 

 

 

 

 

 

Rob van Straten / WerkplaatsRobvanstraten.jpg

 

Onze Rob is eerste monteur met APK bevoegdheid. Verder heeft hij STEK-papieren die nodig zijn voor het werken aan aircoinstallaties. Maar ook voor uitlijningen moet we bij Rob zijn.

 

 

 

 

Thimo van der Kraan / Werkplaats

thimo.JPG

Hij heeft ook alle papieren opzak en kan uw auto een APK geven en natuurlijk alle andere voorkomende werkzaamheden. De altijd goed geheumeurde Thimo staat altijd voor u klaar.